Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asigurare cladiri si constructii
Brand
Asigurarea cladirilor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Persoanele fizice sau juridice pot asigura:

a) cladirile/constructiile, inclusiv instalatiile fixe aferente: de încalzire, electrice, apa - canalizare, etc.;
b) împrejmuirile si anexele cladirilor/constructiilor;

Cladirile asigurate, fata de care asiguratul trebuie sa aiba un interes patrimonial, pot fi destinate pentru locuinta, pentru activitati productive, comerciale si de prestari servicii sau pot avea o destinatie publica.

Cladirile/constructiile se pot asigura la valoarea lor reala, valoarea de nou sau valoarea de piata tinându-se seama si de gradul de uzura în raport cu vechimea, întrebuintarea si starea de întretinere.

RISCURILE ASIGURATE
Protectia standard cuprinde riscurile de: incendiu, trasnet, explozie, izbire de catre un sau cadere a unui aparat de zbor, parti ale acestuia sau încarcatura sa (cu exceptia dispozitivelor explozive), operatiile de stingere a focului, darâmare sau evacuare în urma producerii unuia dintre riscurile mentionate anterior.

Protectia extinsa cuprinde urmatoarele riscuri: cele acoperite prin asigurarea standard plus avariile la instalatiile de apa, furtuna si grindina, izbirea de catre un vehicul, fumul, spargere a barierei sonice,inundatia, cutremurul, prabusirea sau alunecare de teren, presiunea zapezii, avalansele.
Din Gura in Gura
Alte Produse